flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ" Про внесення змін до наказу від 06 червня 2011 року № 25 "

СКВИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Н А К А З

 

 

22 жовтня 2012 року            м.Сквира                             № 68

 

 

Про внесення змін до наказу

від 06 червня 2011 року № 25

 

З метою належної організації доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Сквирського районного суду Київської області, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року N 2939-VI, НАКАЗУЮ:

 

1.Внести зміни до наказу від 06 червня 2011 року № 6 про визначення відповідальної особи за організацію доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Сквирського районного суду Київської області, а саме: замість секретаря суду Рябець О.А. ввести головного спеціаліста з інформаційних технологій Невмержицького Д.Ю., замість консультанта Олефіра А.А. ввести заступника керівника апарату суду Шараєвську О.Ю.

 

2.Визначити відповідальним за організацію доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Сквирського районного суду Київської області головного спеціаліста з інформаційних технологій Сквирського районного суду Київської області Невмержицького Дмитра Юрійовича.

 

3.Надати доступ до публічної інформації, що знаходиться у володінні Сквирського районного суду Київської області заступнику керівника апарату Сквирського районного суду Київської області Шараєвській Оксані Юріївні та визначити її відповідальною за ведення діловодства щодо запитів на інформацію.

 

 

         Підстава: Закон України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року N 2939-VI, погодження в установленому порядку.

 

 

 

 

Голова суду                                                                                      В.В. Машкіна