flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома населення!!!

04 березня 2022, 10:22

Сквирський районний суд Київської області в межах своєї юрисдикції у відповідності до Конституції України, діючого законодавства України в умовах запровадженого військового стану продовжує здійснювати правосуддя.

Нажаль, ми не можемо здійснювати судовий розгляд всіх категорій судових справ (цивільні справи, адміністративні справи, справи про адміністративні правопорушення, кримінальні справи, де особи не утримуються під вартою, або де не сплили строки їх утримання під вартою, - оскільки такі справи зняті з розгляду або відкладені).

Однак ми здійснюємо розгляд невідкладних справ, які пов’язані із забезпеченням діяльності військово-цивільної адміністрації, щодо адміністративних правопорушень, які підлягають негайному розгляду, та справ, де відносно підозрюваних чи обвинувачених передбачена можливість дії чи вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Участь в судових засіданнях відбувається у відповідності до норм процесуальних кодексів України, в тому числі й дистанційно з використанням відеоконференцзв’язку та системи «EasyCon».

При цьому, за необхідності і можливості, забезпечується участь захисників (в тому числі на безоплатній основі).

Для забезпечення Вашої безпеки:

Просимо Вас подавати документацію (звернення, листи) шляхом електронного  листування на електронну адресу суду.

ОСОБЛИВО: Повідомляємо, що пропущені строки звернення до суду чи подачі відповідних заяв, клопотань, скарг підлягають поновленню за наявності поважних причин.